€55,00 EUR

Human Design ja lapset tallenne live-workshopista

Miten tukea lapsen autenttisuutta vanhemmuudessa? Human Design voi antaa meille konkreettisia vinkkejä siihen, miten ensinnäkin kunnioittaa omaa autenttisuutta vanhempana ja toiseksi, miten kasvattaa lasta luottamaan hänen omaan autenttisuuteensa ja tukea hänen kehitystään. 

Käsittelemme:

  • energiatyyppejä ja niiden välisiä eroavaisuuksia
  • erilaisia syömisen tapoja Human Designin näkökulmasta
  • lapsen energian ymmärtämisestä ja miten tukea nukkumista
  • ja paljon muuta! 

Workshop pidetään osana Mikaelan Free to be Me -Human Design -kurssia, ja se on avoin kaikille. Co-hostina mukana on Anni Turunen: 

Anni Turunen on 6/2 Self-Projected Projektori (identiteetti-projektori) -äiti kohta puolitoista vuotiaalle Generaattorille, Human Design -asiantuntija ja joogaopettaja. Anni on sydämeltään maailmankansalainen ja asuu tällä hetkellä Australiassa. Mikään ei tuo Annille enemmän iloa kuin syvälliset keskustelut kahvikupposen äärellä, luonto ja ystävät. Anni on aina ollut kiinnostunut ihmisten käyttäytymisestä ja siitä, miksi olemme sellaisia kun olemme. Omassa elämässä kohdatut kipukohdat ovat ohjanneet Annia syvälliselle paranemisen matkalle, jonka myötä hänen intohimonsa tuoda toivoa myös muiden elämään syttyi. Anni halua voimaannuttaa sinut uskomaan itseesi jotta voit elää autenttista, juuri sinun näköistäsi elämää.

 

Mikaela Soldan on 4/6 Self Projected Projektori (eli identiteettiprojektori) ja ammatiltaan henkinen valmentaja, joogaopettaja ja Human Design -asiantuntija, jonka intohimona on tarjota ihmisille työkaluja oman autenttisuutensa tukemiseen. Mikaelan henkinen polku alkoi, kun hän menetti äitinsä 19-vuotiaana ja löysi joogan, joka auttoi häntä suruprosessissa. Siitä lähti etenemään itsetutkiskelun ja paranemisen prosessi, joka vei Mikaelan New Yorkiin opiskelemaan lukuisten opettajien kanssa ja sieltä vielä trooppiseen Costa Ricaan, rikastuttaen hänen osaamistaan. Tällä hetkellä Mikaela tarjoaa online-valmennusta, -kursseja sekä pitää retriitttejä ympäri maailmaa.