$197.00 USD

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Human Design reading

Want to dive deeper into your energetic design and live a more authentic life?

In this 90 minute meeting we will go over your human design:

  • Energy type: how your energy operates and what your life strategy is
  • Inner Authority: How you make most aligned decisions
  • Energy centers: what energies are consistently available to you and what areas in life you are here to learn about. 
  • Profile: your main archetypes and ways of being, doing and learning in this life. 

After purchase please email [email protected] to arrange the meeting time. This purchase includes a GIFT CARD that you can give to your loved one, if you purchase it as a gift. 

To prepare for the reading: you will need your birth date, time (as exacts as possible, and if you do not know the exact time, you can try to find out if it was night, morning, day, evening when you were born) and birth city (closest one if remote). 

Session needs to be scheduled within 3 months of purchase (including gift cards). 

What People Are Saying:

I was surprised by the depth of information the human design chart held, at times the information came very natural and true to how I felt and sometimes it made me see ways of acting and thinking in a new light, making all the content feel linked and fall naturally into place. Mikaela shared all the information very gracefully and at a great pace. I felt both well informed about the subject and had a good time to digest and relate to the information while listening to her. Her interest in the subject truly reflects in her way of sharing and teaching. It was very empowering to be guided into such knowledge from the first session. 

Leyla

“Mikaelan tekemä Human Design - luenta oli monipuolinen ja mielenkiintoinen. Hänen aito intohimo asioita kohtaan on mukaansatempaavaa. Erityiskiitos siitä, että luennasta jäi itselle kooste, johon olen palannut useita kertoja jälkeenpäin.”

Mirella

Olin etsinyt itsestäni tietoa jo lukuisista eri valmennuksista, menetelmistä ja luennoista. Silti tuntui, että joku oleellinen näkymä puuttui, mitä en ollut vielä nähnyt omasta ihmisluonnostani. Jokin vielä jumitti siinä, miksi minun oli niin vaikea sopeutua yhteiskuntaamme ja tulla ymmärretyksi niin ominaislaatuisuuksineni, toimintatapoineni, kuin tarpeineni. Human Design oli kutsunut minua kauan, mutta en ollut löytänyt luennalle vielä tekijää. Mikaelan energia tuntui heti tosi helposti lähestyttävältä, lempeältä, avoimelta ja kutsuvalta. Oli myös todella luontevaa ottaa luenta toiselta projektorilta! Mikaelan luentatyyli oli todella innostava ja inspiroiva, ja sain myös syvän kokemuksen nähdyksi ja ymmärretyksi tulosta. Niin monet puuttuvat palaset loksahtivat kohdalleen. Human designin ymmärrys itsestäni sai minut hyväksymään itseni aivan uudella tavoin. Niin tapahtui identiteetissäni ylipäätään, mutta erityisesti energian käytön suhteen työntekijänä. Ymmärsin, miten valtava ristiriita sisälläni oli ollut yrittäessäni elää vielä jossain elämän alueilla täysin oman HD-tyyppini vastaista elämää. Se vapautui. Mikaela auttoi näkemään vahvuuteni niin hienosti, että olen lähes unohtanut murehtia enää sopimattomuuttani siellä, minne en yksinkertaisesti kuulu. Päällimmäinen tunne valmennuksen jälkeen oli todella syvä armo ja rauha, mutta samalla valtava ilo ja inspiraatio lähteä ilmentämään sitä kuka todella olen! Sain tuntea lapsenomaista tunnetta, että hei, saan sittenkin olla minä! Koin jollain tavoin myös todella kaunista ja iloista kotiinpalaamisen tunnetta itseeni. Mikaela on mahtava tyyppi joka osaa todella asiansa! Suosittelen todella lämpimästi Mikaelan Human Design-luentaa! ♥️

Suvi