€50,00 EUR

Valovoimainen Generaattori Masterclass

Human Design Generaattoreille (sisältäen Manifestoivan Generaattorin) suunnattu masterclass, jossa opit miten kytkeä sakraalisi todella päälle ja antaa sen johdattaa sinua, sekä miten kasvaa "uhriutuneesta" Generaattorista voimaantuneeseen versioon. 

Torstaina 7.3.2024 pidetty masterclass-tallenne (katsottavissa 15.6.2024 saakka). 

Miten valjastaa sakraalienergiasi parhaaseen ja terveimpään mahdolliseen ilmentymään ja olla se VALOVOIMAINEN, ELINVOIMAINEN, ja MAGNEETTINEN olento, joka olet tänne tullut olemaan?

Liian usein kohtaan uupuneita, lannistuneita ja valonsa himmentäneitä Generaattoreita. 😔 Generaattorina (sis. MG) sinun tehtäväsi on yksinkertainen: olla super totuudellinen itsellesi sen suhteen mikä sinua innostaa, ja omistautua niille asioille. Yksinkertainen ei aina silti ole helppoa. Tämä masterclass inspiroi sinua kuuntelemaan sakraaliasi vieläkin herkemmin, kirkastamaan omat rajasi ja olemaan ANTEEKSIPYYTELEMÄTTÄ sinä.

Olet tämän planeetan ELÄMÄNENERGIA; kirjaimellisesti ilman generaattorin tuomaa sakraalienergiaa kuihtuisimme pois. Olet täällä rakentamassa Uutta Maata. Olet täällä oppimassa KUKA SINÄ OLET. Olet tullut nauttimaan ja kokemaan elämän täysillä.

Käsittelemme:

  • Generaattorin aura + strategia
  • Sakraali + uupumus + rajojen tärkeys
  • Uhrista voimaan: tunnista tärkeimmät kasvukohtasi Generaattorina tai Manifestoivana Generaattorina ja löydä oma voimasi

Suunnattu Generaattoreille, mutta muutkin energiatyypit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. 

ÄLÄ OSTA jos olet Free to be me -koulutuksessa, koska masterclass sisältyy koulutukseen. Jos haluat mukaan koulutukseen, voit ilmoittautua täältä. Silloin sinulle tulee automaattinen pääsy masterclassiin.