€222,00 EUR

Upgrade

Kaipaatko piristystä joogaopettamiseesi? Haluatko luoda uusia aluevaltauksia ja tulonlähteitä, kuten onlinejooga ja tallenteiden myynti? Haluatko inspiraatiota ja syvempää ammattitaitoa opettaessasi ryhmiä ja yksityisoppilaita?

 
* Jos maksutapahtuma ei onnistu, lähetä email [email protected] niin resetoin salasanasi.
** ISHTA-opettajakoulutukseen osallistuneet (200h, 300h ja bridge) saavat -10% hinnasta, lähetä sähköposti [email protected] kysyäksesi alekoodia.
 
Tiedän, että välillä opettaminen puuduttaa ja inspiraatio on hukassa. Tiedän myös, että toimeentulon laittaminen vain yhden työskentelytavan, kuten ryhmäjoogatuntien opettamisen varaan on epävarmaa, koska vaihdamme aikaamme rahaan ja olemme riippuvaisia studioiden olemassaolosta.
 
Joogaopettajia on myös planeetalla varmasti enemmän kuin koskaan ja saadaksesi runsaan ja antoisan uran ja toimeentulon tässä ammatissa, haluat olla alasi parhaita. Ja sen edellytys on jatkuva itsensä kehittäminen ja opiskelu, oman harjoituksen tekeminen ja inspiraatiolle avautuminen.
 
Olen suunnitellut näitä silmällä pitäen joogaopettajalle kolmen luennon kokonaisuuden nimeltä Upgrade. Tapaamme livenä zoomissa kolme kertaa ennen vuodenvaihdetta, jotta sinulla on työkaluja ja osaamista heti vuoden alusta, kun uudet kurssit ja joogatunnit taas alkavat. Tarjoan arvokasta tietoa, jota olen oppinut ja soveltanut yhdeksän vuoden joogaopettajan urani aikana. 

Teemat:

  • 21.11. Joogatunnin suunnittelu ja asana
  • 28.11. Online-jooga ja tallenteiden myynti
  • 5.12. Yksityis- ja ryhmätuntien opettaminen

Tapaamme maanantaisin klo 16.30-18.30. Tallenne tulee kaikille ilmoittautuneille. Luennot ostettavissa erikseen täältä.

10% alennus ISHTA-joogaopettajakoulutuksen käyneille (200, 300 ja bridge-koulutus) ja communion-jäsenille. Kysy alekoodia [email protected].

Osallistuaksesi sinun tulee olla valmistunut joogaopettaja tai koulutuksesi loppusuoralla oleva. Puhun hatha- ja vinyasa-joogan kontekstissa.