Free

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Sydänlähtöinen yrittäjyys

Sydänlähtöinen yrittäjyys

Miten tehdä tuottavaa liiketoimintaa sydämesi arvojen mukaisesti

Maksuton luento joogaopettajille, energiaparantajille, henkisen alan yrittäjille perjantaina 23.9. klo 16.00 zoomissa. Linkki lähetetään ilmoittautuneille. Tallenne saatavilla luennon jälkeen.

Oletko joogaopettaja, energiahoitaja tai muu henkisen alan yrittäjä ja haluat luoda tuottavan bisneksen ilman, että uhraat arvojasi, poltat itseäsi loppuun tai seuraat hengettömiä myyntistrategioita?

Sydänlähtöinen yrittäjyys on rakkaudesta käsin tekemistä. Se on omana autenttisena itsenä olemista. Se on linjautumista universaalin suunnitelman kanssa, jotta voimme palvella juuri niitä ihmisiä, joita kuuluu. Se on vastaanottamisen kyvyn kasvattamista. Se on oman kupin täyttämistä, jotta voi antaa runsaudesta. Se on ilolla myymistä, palvelemista, toimimista.

Sydänlähtöisessä yrittäjyydessä kohtaavat henkiset elementit ja käytännön liiketoiminta.

Näet yrittäjyytesi henkisen kasvun polkuna. Annat liiketoimintasi opettaa sinulle miten kasvaa, laajentua ja linjautua. Antaudut universumin suunnitelmalle laittaa sinut juuri siihen rooliin kuin kuulut, ja lakkaat piileskelemästä rajoittavien uskomustesi takana. Astut esiin taitavana, rohkeana, rakastavana ja luottavaisena palvelijana. Annat elämän voiman virrata lävitsesi liiketoiminnan muodossa. Toisinaan se näyttää enemmän henkisenä työskentelynä, toisinaan taas nettisivujen päivittämisenä tai videokameran eteen astumisena, jotta viestisi löytää maailman.

Tervetuloa oppimaan, miten tehdä sydänlähtöistä liiketoimintaa.