€90,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Jooga Nidra -paketti

Jooga Nidra -harjoituspaketti sisältää yhteensä 9 jooga nidra -äänitettä, joista kahdeksan on nyt valmiina paketissa, ja yksi lisätään heti kun se valmistuu (lisätään sinulle automaattisesti). Harjoitusten kesto 20-30 minuuttia.

Nyt saatavilla olevat jooga nidra -äänitteet

1. Olen Turvassa

2. Sisäinen Lapsi

3. Pyhä Äiti

4. Avaudun runsaudelle

5. Oma voima ja voimaeläimet

6. Rohkeus

7. Unelmat ja manifestointi

8. Nukun hyvin 

Extra: sisältää myös 25 minuutin lempeän jooaharjoituksen ja 10 minuutin pituisen hengitysharjoituksen sekä johdannon jooga nidraan. 

Tulossa olevat äänitteet:

Keho ja parantuminen.

Jooga Nidra on meditaatiotekniikka, jota harjoitellaan selinmakuulla. Se tuo meidät syvärentoutuneeseen tilaan, jossa pääsemme käsiksi alitajunnan ja -tunnekehon alueelle, ja voimme lempeästi poistaa menneisyyden kivuliaita kokemuksia, luoda uudenlaisia, positiivisia tunnekokemuksia ja siten tuoda muutoksia elämäämme. Jooga nidra on loistava harjoitus jos sinulla on tarvetta rentoutumiselle, tarvitset apua nukahtamiseen, ahdistuksen lievittämiseen, alakuloisuuteen, hermoston rauhoittamiseen jne. Voit käyttää nauhoitteita päiväunien tavoin, eli aamulla tai keskellä päivää levon tarpeeseen, tai kuunnella nauhoitteen nukkumaan mennessä ja antaa sen rentouttaa sinut syvään, rauhalliseen uneen. 

 

Palautetta jooga nidrasta:

Upea kokemus sinun "Avaudun runsaudelle" jooga nidrasta! Niiiiin syvästi rentouttava ja alitajuntaa muokkaava, todella uskomattoman hieno kokemus. Iso sydänlämpöinen kiitos. Sinun äänessäsi ja energiassasi on taikaa ja syvästi parantavaa energiaa.

Iina

Kiitos! Tuntuu kuin puhuisit juuri minulle!!

Jaana

Kiitos, kuuntelin aamulla herättyäni ja jatkoin unessa vielä tovin. Ihanan rauhallinen äänesi sai oloni ”maatumaan” sänkyyni ja nukkumaan lisätunnin. Se oli ihanaa!

Irja