€90,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
Bqz9pss5sleu7vhfysa1 travel explore the world banner landscape 2

Jooga Nidra -paketti

Jooga Nidra -harjoituspaketti sisältää yhteensä 9 jooga nidra -äänitettä, joista 3 on nyt saatavilla ja loput 6 julkaistaan vuoden 2022 aikana (nämä lisätään sinulle automaattisesti). 

Nyt saatavilla olevat jooga nidra -äänitteet

1. Olen Turvassa

2. Sisäinen Lapsi

3. Pyhä Äiti

Tulossa olevat äänitteet:

Olen Maa (3 äänitettä liittyen yhteyteen Maahan, omaan kehoon ja runsauteen) ja Olen Rakkaus (3 äänitettä joiden teemmat ovat rakkaus, yhteys, kiitollisuus).

Jooga Nidra on meditaatiotekniikka, jota harjoitellaan selinmakuulla. Se tuo meidät syvärentoutuneeseen tilaan, jossa pääsemme käsiksi alitajunnan ja -tunnekehon alueelle, ja voimme lempeästi poistaa menneisyyden kivuliaita kokemuksia, luoda uudenlaisia, positiivisia tunnekokemuksia ja siten tuoda muutoksia elämäämme. Jooga nidra on loistava harjoitus jos sinulla on tarvetta rentoutumiselle, tarvitset apua nukahtamiseen, ahdistuksen lievittämiseen, alakuloisuuteen, hermoston rauhoittamiseen jne. Voit käyttää nauhoitteita päiväunien tavoin, eli aamulla tai keskellä päivää levon tarpeeseen, tai kuunnella nauhoitteen nukkumaan mennessä ja antaa sen rentouttaa sinut syvään, rauhalliseen uneen.