€55,00 EUR

Human Design ja yrittäjyys tallenne live-workshopista

Onko sinulla vaikeuksia saada yritystoimintaa kukoistamaan, vaikka tiedät, että se 100% se, mitä sinun kuuluu tehdä? Tai haluatko viedä yrittäjyytesi yhä autenttisempaan suuntaan, jossa saat olla täysin oma itsesi samalla kun yrityksesi palvelee sinua ja muita? Human Design on erimainen työkalu kaikkeen elämään, ja yrittäjyydessä se on ollut meille molemmille korvaamaton apu.  

Käsittelemme:

  • miten eri energiatyypit operoivat yrittäjinä
  • energiakeskusten teemat sovellettuna yrittäjyyteen: kasvun paikat ja vahvuudet
  • profiililinjojen ominaisuudet ja arkkityypit yrittäjyydessä

Workshop pidetään osana Mikaelan Free to be Me -Human Design -kurssia, ja se on avoin kaikille. Co-hostina mukana on Tiina Miinalainen 4/1 Manifestoiva Generaattori: 

Autan ihmisiä ymmärtämään itseään, muita ja maailma. Kohtaamaan ja  tutustumaan itseensä sekä kehoonsa.

Olen ikuinen oppija ja innostuja. Olen myös se aikuinen joka leikkii liukuportaissa..

Rakastan luontoa, käsillä tekemistä, avantoa, matkustamista, riimuja, hyviä keskusteluja ja eläimiä. Mulla on lukihäiriö, kouluikäinen lapsi, aviomies, asuntolaina, koira ja sähköpyörä.

Mikaela Soldan on 4/6 Self Projected Projektori (eli identiteettiprojektori) ja ammatiltaan henkinen valmentaja, joogaopettaja ja Human Design -asiantuntija, jonka intohimona on tarjota ihmisille työkaluja oman autenttisuutensa tukemiseen. Mikaelan henkinen polku alkoi, kun hän menetti äitinsä 19-vuotiaana ja löysi joogan, joka auttoi häntä suruprosessissa. Siitä lähti etenemään itsetutkiskelun ja paranemisen prosessi, joka vei Mikaelan New Yorkiin opiskelemaan lukuisten opettajien kanssa ja sieltä vielä trooppiseen Costa Ricaan, rikastuttaen hänen osaamistaan. Tällä hetkellä Mikaela tarjoaa online-valmennusta, -kursseja sekä pitää retriitttejä ympäri maailmaa. 

What People Are Saying:

Kuuntelin eilen eka kerran yhteisen webinaarinne. Sain niin paljon lisää informaatiota omalle tyypilleni Gen3/6 että oloni on paljon varmempi yrittäjänä. Näen miten olen linjassa nyt ja mihin kohtiin kannattaa kiinnittää huomiota. Te täydennätte kyllä toisianne mainiosti ja suosittelen tekemään lisää yhteistyötä. Kiitos todella paljon!

Merja