€50,00 EUR

Menestyvä Projektori Masterclass

Human Design Projektoreille suunnattu masterclass, jossa opit miten ottaa Projektorin ominaisuudet parhaiten käyttöön ja menestyä tässä elämässä juuri sellaisena Projektorina kuin olet. 

Perjantaina 15.3.2024 pidetty Masterclass-tallenne (katsottavissa 15.6.2024 saakka).

Miten valjastaa Projektorin syväluotaava aura, asiantuntevuus ja kyky ymmärtää systeemejä parhaaseen mahdolliseen käyttöön?

Projektorina olet kenties kokenut ettei sinua ymmärretä tai et saa elämää "toimimaan". On tyypillistä, että Projektorit yrittävät tehdä paljon ja "manifestoida" tai "generoida" voimavaroja ja resursseja. Projektorin tie menestykseen on kuitenkin toisenlainen. 

Projektorina sinun tehtäväsi pohjautuu siihen miten näet, ei niinkään siihen miten paljon teet. Olet tullut tänne olemaan OPAS ja luomaan MENESTYKSEKKÄÄN elämän, jossa saat käyttää näkemisen lahjaasi. Aurasi on suunniteltu syväluotaamaan ja poimimaan tietoa toisesta – silloin kuin sinut kutsutaan siihen tehtävään.

Sinun näkemisen tapasi tulee tunnistaa ja kutsua, ja kun käytät sisäistä auktoriteettiasi voit tietää, onko kutsu sinulle oikea. Projektorina sinut on suunniteltu ensisijaisesti näkemään toinen ja siksi voit kokea haastavaksi tuntea itsesi. Sinun on tärkeää ympäröidä itsesi oikeilla ihmisillä, jotka todella tajuavat sinut ja kokevat näkemyksesi arvokkaana. Kun olet linjassa, ihmiset janoavat tulla nähdyksi seurassasi. Sinä kuitenkin valitset keneen haluan syväluodata.

Ennen kuin on ulkoisen tunnustuksen aika, sinun täytyy kuitenkin oppia tunnistamaan itse itsesi. Miten sinä näet? Mitä arvokasta sinä tuot maailmaan? Miten sinun näkemyksesi mukaan elämää voisi viedä parempaan suuntaan?

Kun seisot vakaasti omassa arvossasi ja olet valikoiva sen suhteen mitä, kenelle ja missä jaat, sinusta tulee vastustamattoman vetovoimainen tiedonlähde, jolta ihmiset haluavat oppia. 

Käsittelemme:

  • Projektorin aura + strategia
  • Avoin sakraali ja ehdollistuminen
  • Uhriteemat; katkeruus, epäonnistuminen, uupumus ja niiden kautta nousu itsearvostukseen, asiantuntijuuteen ja vetovoimaisuuteen

Suunnattu Projektoreille, mutta muutkin energiatyypit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. 

ÄLÄ OSTA jos olet Free to be me -koulutuksessa, koska masterclass sisältyy koulutukseen. Jos haluat mukaan koulutukseen, voit ilmoittautua täältä. Silloin sinulle tulee automaattinen pääsy masterclassiin.