€1.011,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Sydänlähtöinen Yrittäjyys

Miten tehdä itsesi näköistä, inspiroivaa ja tuottavaa liiketoimintaa sydämesi arvojen mukaisesti?

(Saatavilla myös 3kk osamaksulla täältä.)

Oletko joogaopettaja, energiahoitaja tai muu henkisen tai luovan alan yrittäjä ja haluat luoda sydämestäsi lähtöisen olevan bisneksen, joka luo rakkautta ja rikkautta sinulle ja ympäristöösi ilman, että uhraat arvojasi, poltat itseäsi loppuun tai seuraat hengettömiä myyntistrategioita?

Tervetuloa mukaan koulutukseen, jossa kohtaavat energeettinen ja käytännöllinen, ja jossa luot juuri itsesi näköisen liiketoiminnan yhdessä universaalien voimien kanssa. 

Liiketoimintasi tarkoitus on isompi kuin sinä ja se haluaa tulla kauttasi maailmaan 

Sydänlähtöisen Yrittäjyyden kurssi on Mikaela Soldanin kanavoima ja opettama kurssi uuden ajan yrittäjille. Kurssi on tallenne syksyn 2022 aikana opetetusta kurssista. Kurssi on suunnattu henkisen alan työntekijöille, jotka näkevät yrittäjyyden myös henkisen kasvun polkuna ja kokevat, että energeettinen linjautuminen, omien rajoitteiden purkaminen ja uudelle, laajentuneelle potentiaalille avautuminen ovat menestyksekkään yrityksen keskiössä. Tällä kurssilla et opi ainoastaan miten konkreettisesti rakentaa tuottava liiketoiminta, vaan myös kuinka kunnioittaa omaa energiaa, tulla esiin autenttisena omana itsenäsi ja kutsua universaalit tukijoukot puolellesi visiosi toteuttamiseksi. 

Henkinen ja materiaalinen kohtaavat sydämessä, ja siksi puhumme Sydänlähtöisestä Yrittäjyydestä. Tervetuloa mukaan tälle syvälle, sydämelliselle ja sinun visiotasi juhlistavalle matkalle!

Mitä on sydänlähtöisyys?

 • Sydänlähtöinen yrittäjyys on rakkaudesta käsin tekemistä. Se on omana autenttisena itsenä olemista. Se on linjautumista universaalin suunnitelman kanssa, jotta voimme palvella juuri niitä ihmisiä, joita kuuluu. Se on vastaanottamisen kyvyn kasvattamista. Se on oman kupin täyttämistä, jotta voi antaa runsaudesta. Se on ilolla, kiitollisuudella ja rakkaudella myymistä, palvelemista, toimimista.
 • Saat luopua ajatuksesta, että sinun pitää vielä kouluttautua enemmän ja sitten asiakkaat löytävät sinut. Luultavasti saat vain kirkastaa viestiisi, asiakaskuntaasi, markkinointiin ja myyntiin liittyviä teemoja, jotta asiakkaasi löytävät sinut.
 • Saat myös luopua fantasiasta, että jokin maaginen taho tulisi ja pelastaisi sinut, ja ottaisi sinun liiketoimintasi kasvattamisen elämäntyökseen. Sinä itse saat olla (tässäkin asiassa) oma pelastajasi.
 • Saat myös luopua perfektionismista, viivyttelystä ja itsesabotoinnista, itsesi vähättelystä ja esiinastumisen pelosta. Tai ainakin tehdä asioita näistä kaikista peloista huolimatta. Rohkeus ei ole pelon puuttumista, vaan sitä että tekee silti.

Ei ole sattumaa, että tämä unelma on asetettu sydämeesi.

Kurssin sisältö

 1. Moduuli -- Viestin kirkastaminen ja yleisö: 2-tunnin luento Mikaelan kanssa, tehtävät, Mikaelan yrittäjätarina
 2. Moduuli -- Autenttisuus: 2-tunnin luento Mikaelan kanssa, Human Design -luento Tiina Miinalaisen kanssa, joogaharjoitus
 3. Moduuli -- Esiin astuminen: 2-tunnin luento Mikaelan kanssa, Rohkeus -jooga nidra -harjoitus
 4. Runsauteen virittäytyminen -- 2-tunnin luento Mikaelan kanssa, Avaudun runsaudelle -jooga nidra, vieraileva luennoitsija Kati Vainionkulman luento kirjanpidosta, alv-velvollisuudesta, yhtiömuodosta, matkapakettilaista (retriittien järjestäminen)
 5. Palvelun luominen -- 2-tunnin luento Mikaelan kanssa, Online-yrittäjyys -luento Jenni Kivikosken kanssa
 6. Sielukas myyminen -- 2-tunnin luento Mikaelan kanssa
 7. Luomisen syklit -- 2-tunnin luento Mikaelan kanssa, hengitysharjoitus
 8. Sulkeminen -- viimeiset tehtävät ja sulkumeditaatio. 
 • Yhteensä 22 tuntia oppimateriaalia ja lisäksi kymmenittäin journaling-kysymyksiä ja tehtäviä, jotka auttavat sinua kirkastamaan yrityksesi viestiä, energiaa, yleisöä ja unelma-asiakkaita.
 • Rakennat kurssilla myös liiketoimintaasi konkreettisesti. Jos sinun on yksin vaikea saada asioita aikaan... tämä tuki on juuri sinua varten. Työstät kurssin aikana projektia, nettisivuja, verkkoalustaa, tapahtumaa tai kurssia ja niiden myyntiä, sosiaalisen median kasvattamista tai mitä tahansa muuta projektia, joka on sinulle nyt ajankohtaista rakentaa. Lähdet tältä kurssilta siis energeettisesti ja myös konkreettisesti rikkaampana ja valmiina ottamaan asiakkaita, töitä ja rahaa vastaan. Parhaassa tapauksessa kurssi maksaa itsensä sinulle takaisin hyvin pian!

What People Are Saying:

Olin jo jonkin aikaa etsinyt itselleni sopivaa uuden ajan yrittäjäkoulutusta, vaikka olenkin toiminut jo vuosien ajan yrittäjänä. Löysin ihanan Mikaelan webinaarin jossa hän kertoi tästä alkavasta koulutuksesta. Mikaelan herkkä ja lähes taianomainen energia sekä vahva osaaminen ja syvä viisaus vetivät heti puoleensa. Mikaelalla on upea taito kannatella energiaa, avata ja luoda tila uudelle. Kurssin sisältö oli inspiroiva ja käytännönläheinen. Samoin Mikaelan kannustus oli todella tukea antavaa. Eniten suosittelen tätä koulutusta yrittäjyyden alkutaipaleella olevalle, joka kaipaa rohkaisua ja yritysideansa kirkastamista.

Iina

Tunsin vetovoimaa kurssiasi kohtaan heti kun näin ensimmäiset ilmoitukset siitä. Sydämessäni oli itänyt ajatus oman yrityksen luomisesta pitkään.  Koen, että meitä oli juuri sopiva poppoo, neljän hengen ryhmä, tällä ensimmäisellä kurssilla. Meissä oli hyvä läpileikkaus vasta-alkajista konkariin. Sinusta huokui hyvä rauha, innostus ja energia, juuri sopivassa suhteessa. Osasit hyvin kysyä ryhmän hiljaisemmilta heidän ajatuksiaan. Esilläolon suhteen opettelin itse rajoja ja uskomuksia monin eri tavoin. Kurssillasi oli ihana energia aina, ja se sai oloni joka kerta niin innostuneeksi ja luottavaiseksi. Valtavasti kaikkea ajateltavaa ja ideoita. Kun lähdin lähestymään oman yritykseni luontia energeettisesti ja opetelleen autenttisuutta, niin nyt tuntuu kuin olisin luonut yritykseni melkein itseltäni salaa. Kaikki on tapahtunut niin kevyesti.  Aiheet tukivat hyvin toisiaan, ja olivat oikeassa järjestyksessä. Mieleeni ei tule mitään mitä voisi lisätä, sillä en odottanut kurssilta mitään teknisiä juttuja. Sydänlähtöisyys toteutui koko ajan, ja sinun viisautesi ja syvä kokemus kannattelivat hienosti kurssia. Oli turvallista jakaa ajatuksiaan, ja koin olevani tervetullut. Kiitos sydämellisesti kurssin annista, suosittelen sitä mahdollisimman monelle!

Merja