€299,00 EUR

Raharohdos – uudista rahauskomuksesi

Tervetuloa muuntamaan suhteesi rahaan!

(jos sähköpostisi ei toimi, lähetä viestiä [email protected] niin voimme uudistaa salasanasi)

Raha voi olla yksi suurimpia opettajiamme. Sen kautta ilmenevät ulkoisesti omat sisäiset uskomuksemme omasta arvostamme, mitä ansaitsemme ja kuinka paljon hyvää pystymme kannatella. Olemme syntyneet runsaaseen maailmaan, jossa meillä jokaisella on oikeus hyvään, runsaaseen ja vapaaseen elämään.

Kuitenkin monelle haasteeksi muodostuu raha, jonka menemiseen ja tulemiseen ei oikein uskalla luottaa, oli se sitten opittu, peritty tai ympäristöstä omaksuttu ja syvästi kehollistettu ajatusmalli. Erityisesti henkisille ja auttamis-alojen ihmisille raha on vierastettu energia, vaikka me suurisydämiset ihmiset juuri olemme paras mahdollinen kanava rahalle! Vaikka kuinka työskentelisit tietoisen mielen tasolla rahan kanssa, mikään ei muutu jos et laskeudu syvemmälle pinnan alla olevien uskomusten tasolle.

Mitä jos voisit muuntaa kehollisen ja alitajuisen rahasuhteesi ahdistuksesta, stressistä, puutteesta, pelosta ja huolesta iloon, runsauteen, luottamukseen ja keveyteen? Mitä jos voisit kokea rahan mahdollistajana, yhteistyökumppanina, ilahduttavana voimavarana, joka auttaa sinua toteuttamaan unelmiasi, olemaan entistä enemmän sinä ja auttamaan toisia tästä hyvinvoivasta, rakkaudellisesta ja tuetusta paikasta?

Tällä minikurssilla pääset Mikaelan opastuksella sekä ryhmän tuella kohtaamaan ja muuntamaan vanhentuneet rahauskomuksesi ja luomaan uuden suhteen rahaan jokaisella tasolla (keho + mieli + sielu).

Emme ainoastaan hoe tietoiselle mielelle suunnattuja affirmaatioita, vaan käymme syvällä uskomusten juurilla, kitkemme nämä rikkaruohot runsauden puutarhasta ja istutamme alitajuntaan siemeniä, jotka auttavat runsautta kasvamaan.

Kurssin luentojen teemat:

  • Mitä on raha?

  • Puuteajattelun muuntaminen

  • Runsauden koodisto

  • Uudistunut suhde rahaan

Kokoonnumme livenä zoomissa tiistaisin 13.2., 20.2., 27.2. ja 5.3. klo 18.30-20.

Jos etsit kurssia, jolla opetetaan miten tienata rahaa mahdollisimman helposti ja nopeasti, tämä ei ole etsimäsi kurssi. Tällä kurssilla rahaa käytetään yhtenä syvällisemmän itsetuntemuksen "opettajana", jotta kehollinen ja alitajuinen kokemuksesi rahasta voi muuntua. Se, miten tämä ilmenee jokaisen yksilön kohdalla on henkilökohtaista.

Kannattelen meille monitasoisen rikkauden, runsauden ja rakkauden täyteistä energiaa!