Sydän auki mahdollisuuksille

erityinen retriittipäivä Nuuksion kansallispuistossa perjantaina 11.8.2023

Tervetuloa avaamaan sydän ilolle, leikille ja rakkaudelle

Huolet ja murheet, ihmissuhteiden triggerit ja maailmantilanne saattavat kerta toisensa jälkeen sulkea sydämemme. Vaikka iloinen, rakastava, myötätuntoinen ja leikkisä versio itsestämme on se kaikkein autenttisin olemuksemme, voi olla, että se pääsee esiin vain harvoin.  

Tämä retriittipäivä keskittyy sydämen avaamiseen, yhteyteen, iloon ja leikkisyyteen, joka löytyy pinnan alta. Kutsumme yhteyttä kanssajoogaajien kanssa alkupiirillä, annamme energian virrata jooga- ja meditaatioharjoituksen avulla. Iltapäivällä Mikaela tarjoilee costaricalaista kaakaota, joka on sydäntä avaava kasvilääke. Kaakao on energisöivää ja kehoa liikuttavaa, siksi liikumme vapaalla tyylillä ja löydämme iloa, leikkiä ja vapautusta kehosta. Lopuksi rentoudumme pitkän ja syvän jooga nidran merkeissä.

Päivä päättyy rantasaunalla, jossa viimeistelemme rentouden ja raukeuden tilan.

Kuten viime vuonna, tarjoan pienen alennuksen kun ilmoittaudut kaverin/puolison/perheenjäsenen kanssa. Yllätä rakkasi ihanalla päivällä yhdessä :)

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Oppaanasi Mikaela Soldan! 
 
Olen joogaopettaja, henkinen valmentaja ja Human Design -opettaja. Juhlin joogaopettajuuteni 10-vuotista taivalta tänä vuonna ja yhä edelleen joogaharjoituksen jakaminen ihmisten kanssa, varsinkin samassa tilassa on minulle hyvin rakas, jopa pyhä kokemus.
 
Tämä päivä on suunniteltu hieman eri tavoin kuin viime vuoden retriitti. Olen lisännyt mukaan ihanan kaakaon ja vapaan liikkeen tai tanssin elementtejä, joista olen itse nauttinut Costa Ricassa viettämieni kuukausien aikana.
 
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, vaan voit tulla avoimin mielin ja sydämin tähän lempeään, rentoon ja nautinnolliseen päivään. 
 

Perjantai 11.8.

Päivän ohjelma:

9-10 Aloituspiiri + intentiot

10-12 Sydäntä avaava jooga ja meditaatio

12.30 Lounas

14.30-16.30 Costa Ricalainen kaakao + vapaa liike/tanssi + jooga nidra

17-18.30 Rantasauna

 

Hinnasto:

  • Super early bird: 165€ ennen 30.6.
  • Early bird: 195€ ennen 11.7.
  • Regular bird: 225€ 

 

Kaverin kanssa (kaksi edullisempaan hintaan) säästätte 10€/hlö!

  • Super early: 310€ ennen 30.6.
  • Early bird: 370€ ennen 11.7.
  • Regular bird: 430€

*alennus vain yhdessä ostetuille lipuille

Aiempien retriittiosallistujien kokemuksia:

Ennen retriitin alkua odotin pääseväni syventymään omaan itseeni, sillä lapsiperhearjessa äidin oma aika on välillä kortilla. Koin retriitin minun omaksi päiväkseni, jolloin sain olla lempeästi läsnä itseni kanssa. Alun dynaamisemmat joogaharjoitukset olivat sopivan haastavia, koska koin haluavani nimenomaan hiukan haastaa itseäni ennen rentoutusta, tuntea lihakseni ja juurruttaa itseni siihen hetkeen ja kehooni fyysisen tekemisen kautta.

Loppupäivän rentoutukset varsinkin äänimaljojen johdattamana rauhoittivat ihanasti. Vajosin johonkin tosi syvälle ja sieltä herättyä olo oli ihanan rentoutunut ja uudistunut. Mielen hälinä ja ylikierrokset pääsivät heti alusta alkaen rauhoittumaan ja sain vain levätä kehossani. Sen kaiken kruunasi illalla vielä sauna ja puhdistava järvivesi.

Parasta oli meidän osallistujien yhteinen lämmin henki koko tapahtuman ajan. Tunnelma oli todella turvallinen ja läsnäoleva. Päivän aikana oli monia hyviä keskusteluja, ymmärtäviä katseita ja sain sieltä uusia ystäviä. Voin suositella retriittejäsi kaikille omaa aikaa, lempeää liikettä ja syvää rentoutusta kaipaaville! Kiitos, että mahdollistit meille tuon ihanan ja unohtumattoman päivän!

Piia, Nuuksio 2022

Mikaela osasi taitavasti paitsi ohjata jooga- ja meditaatioharjoituksia, myös tuoda meidät osallistujat toistemme yhteyteen. En muista, että sovittautuminen ennalta tuntemattomien ihmisten joukkoon olisi koskaan ollut näin helppoa.

Retriitin jälkeen koin elpyneeni sekä keholtani että mieleltäni – kotiin palattuani olin täynnä hyvää energiaa ja auki uusille mahdollisuuksille. Suosittelen retriittiä lämpimästi eri ikäisille ja eri tasoisille joogeille, meidänkin eri taustoista ja ikäryhmistä koostuva ryhmämme toimi hyvin yhteen, ja ishta-jooga antaa mahdollisuuden varioida harjoitusta kunkin oman kehon ja tilanteen mukaiseksi. Itse sain välineitä omaan joogaharjoitukseeni, inspiraatiota ja ajatuksia maailmassa olemisesta.

Auli, Utsjoki 2022

"Mikaela has been my source of inspiration for years. Her energy is uplifting and rooting at the same time; I feel that I get exactly what I need in her retreat or yoga class or mentoring session. I might not even be able to say what I need but she heals and guides me forward on my path every time we meet. The day retreat in Finland during August 2022 gave me a moment to pause, a moment to breathe and come back to my body. She held the space with her joy of life and I was purely me again. I trust and treasure my connection with her and am grateful to have her in my life." 

Maria, Nuuksio 2022