Free

Self Mastery – Tools for Healing + Prospering

Welcome to your most grounded and inspired self! This same course is available both in English and in Finnish (for Finnish read below/suomeksi alla).

If your email address does not work, please email [email protected] to reset your password!

Self Mastery is a completely free course that takes you on a seven day journey into your prospering from the inside out! 

What's inside:

 • Day 1: Introduction and setting an intention
 • Day 2: Body Awareness practice to reconnect you to your precious body
 • Day 3: Breath practice to connect you to your deeper self
 • Day 4: Tools for nervous system regulation
 • Day 5: Processing emotions in your body
 • Day 6: Connecting to spirit and receiving inspiration
 • Day 7: Visualize your most prosperous life
 • BONUS: Morning ritual – start your day mindfully with me
 • BONUS: Evening ritual – release your day and set yourself up for good sleep with me

This course is PACKED with valuable tools that help you ground, regulate and find inner safety, in order to visualize and tap into your full potential in life. 

Why am I giving this away for free?

Because I want all of us to know these tools and have this "self mastery". I want you to learn to feel safe in your own body and to know what to do when triggers, challenges or dysregulation shows up.

The key to all of this is consistency. There is a tendency for the mind to want to overcomplicate things: it wants the solution for your problem to be more complicated than just doing these practices.

These practices will not be an overnight magic trick, but they will slowly, gradually and profoundly transform your life over time, as you keep showing up for the practices and the new way of living: of being aware and present with yourself. This is the act of self love and you deserve to be loved really really really well.

The best part: the practices are only 10-20 minutes long so you'll have 0 excuses not to do them!

I hope you find a lot of value in this course!


Tervetuloa juurtuneimpaan ja inspiroituneimpaan versioon itsestäsi!

Jos sähköpostiosoitteesi ei toimi, lähetä sähköpostia [email protected] niin päivitämme salasanasi!

Self Mastery on täysin ilmainen kurssi, joka vie sinut seitsemän päivän matkalle kohti kukoistamistasi sisältä ulospäin!

Sisältö:

 • Päivä 1: Johdanto ja tavoitteen asettaminen
 • Päivä 2: Kehotietoisuusharjoitus yhdistää sinut tärkeään kehoosi
 • Päivä 3: Hengitysharjoitus yhdistää sinut syvempään itseesi
 • Päivä 4: Työkaluja hermoston säätelyyn
 • Päivä 5: Tunteiden prosessointi kehollisesti
 • Päivä 6: Yhteyden luominen korkeampaan tietoisuuteen ja inspiraation vastaanottaminen
 • Päivä 7: Visualisoi kukoistava elämäsi
 • BONUS: Aamurituaali - aloita päiväsi tietoisesti kanssani
 • BONUS: Iltarituaali - irrota päiväsi ja valmistaudu hyvään uneen kanssani

Tämä kurssi on täynnä arvokkaita työkaluja, jotka auttavat sinua maadoittumaan, säätelemään itseäsi ja löytämään sisäisen turvantunteesi, jotta voit visualisoida ja hyödyntää täyden potentiaalisi elämässä.

Miksi jaan tämän ilmaiseksi?

Koska haluan, että kaikki meistä oppivat nämä työkalut ja osaavat Self Masteryn taidon, eli itsen hallitsemisen. Haluan sinun oppivan tuntemaan olosi turvalliseksi omassa kehossasi ja tietävän mitä tehdä, kun triggerit, haasteet tai hermoston ali/ylivireys ilmenee.

Kaiken avain on johdonmukaisuus. Mieli etsii usein monimutkaisempaa ratkaisua ongelmaasi kuin näiden harjoitusten tekeminen.

Nämä harjoitukset eivät ole yön yli tapahtuva taikatemppu, mutta ne muuttavat hitaasti, vähitellen ja syvästi elämääsi ajan myötä, kun jatkat harjoitusten ja uuden elämäntavan noudattamista: olemalla tietoinen ja läsnä itsesi kanssa. Tämä on itsen rakastamisen teko, ja ansaitset tulla todella hyvin rakastetuksi.

Parasta on, että harjoitukset kestävät vain 10–20 minuuttia, joten sinulla ei ole yhtään tekosyytä olla tekemättä niitä!

Toivottavasti saat paljon arvoa tästä kurssista!

 

What People Are Saying:

Sain just sun kurssin päätökseen. Kiitos, että jaoit sen ilmaiseksi. Siellä oli paljon mulle jo tuttua, mutta oli ihanaa että ne on kootusti yhdellä alustalla. Ja selitetty mikä harjoitus on mitäkin varten, koska vaikka olen tehnyt monia niistä ennenkin, en ole tarkemmin tiennyt tai ajatellut mihin kaikkeen se voi vaikuttaa. Tosi kiva kurssi!

Terhi

Ennen kaikkea haluan kiittää sun ilmaiskurssista! Sanat ei riitä siihen. Tapahtui jotain käsittämätöntä, ja pitkään sumussa kulkenut polkuni alkoi seljetä. Kiitos tuhannesti, että kurssi oli maksuton – siksi tartuin siihen. Kiitos kiitos kiitos!

Marjukka

Olet luonut ihanat harjoitteet 7-päivän "haasteeseen". Varsinkin se hengitysharjoitus nenän kautta oli minulle aivan uusi. Ja muutenkin sain uusia juttuja elämääni. Sun tapasi tehdä rauhallisesti ja syvällä läsnäololla on niin puhuttelevaa ja syvälle menevää.

Heidi