Luomoudu ruskan väriloistosta Utsjoella ja tunne yhteys Korkeampaan Itseesi.

Ruskaretriitti 

20.-24.9.2024

 

Tervetuloa Utsjoelle, Tenojoen varrelle viettämään upea viikko tunturissa nauttimaan elämästä kaikissa sen väreissä.

Keräännymme tänne Suomi-neidon päälaelle, Kruunuchakran korkeudelle kokemaan yhteyden Taivaan ja Maan välillä. Tämä viikko on omistettu yhteydelle Korkeampaan Tietoisuuteen, Inspiraatioon ja Viisauteen.

Päivät alkavat joogalla ja maittavalla aamiaisella, jonka jälkeen lähdemme tunturiin ihailemaan maisemia, aistimaan hiljaisuutta ja nauttimaan iltapäiväkahveista. Päätämme päivän lempeällä joogalla, illallisella ja tietenkin saunalla. Teemme myös rituaali- ja parityöskentelyä.

Sinulle, joka

haluat kokea elämän sen koko laajudessaan, ihmisenä ja henkiolentona, kaikissa mahdollisissa väreissä.

Ruskaretriitti – kruunuchakra

 20.-24.9.2024

Kruunuchakra edustaa yhteyttä ihmisyyden ja henkisyyden välillä. Se on korkeamman tietoisuuden "portti" ja tukkoinen Kruunuchakra saa meidät unohtamaan todellisen alkuperämme; korkeamman tietoisuuden ja loputtoman rakkauden lähteen. Elämme elämäämme identifioituen täysin ihmisyyteen, emmekä muista taikaa, iloa, ikuisuutta tai loputonta Rakkautta, josta tulemme. 

Tämän retriitin aikana avaudumme tälle yhteydelle lempeästi, silti maadoittuneesti (siitä pitävät huolen myös tunturivaelluksemme). Harjoitukset avaavat sinua kokemaan yhteyden Korkeampaan itseesi, viisauteen ja yhteyteen Kaikkeuden kanssa. Se voimaannuttaa sinut kokemaan yhteyden Korkeimpaan henkilökohtaisesti, ilman välikäsiä. Kun olemme auki tälle yhteydelle, inspiraatio, ihmeet ja rakkaus pääsevät virtaamaan kauttamme Maahan, jossa luomme ne todeksi erilaisin keinoin. 

Tämä retriitti on sinulle, joka haluat yhdistää korkeamman viisauden potentiaalin tähän maalliseen ihmisen olemukseen. Ikään kuin haluat molemmat; sekä runsaan ja rakkauden täyteisen ihmiselämän että rikkaan suhteen korkeampaan. Ei tarvitse valita joko henkistä tai materiaalista elämää. Olemme tulleet tänne kokemaan molemmat, kaiken, täydellä spektrillä, kaikissa elämän ja luonnon väreissä. 

Puhumme korkeammasta voimasta ilman mitään uskonnollista linssiä. Saat itse määritellä mitä se sinulle on. Kantavana ajatuksena on, että Jumala ei ole sinun ulkopuolellasi vaan sinulla on mahdollisuus luoda yhteys Jumalaan itsessäsi, kokea se voima ja yhteys ilman välikäsiä ja pitää tätä yhteyttä yllä ja antaa sen rikastuttaa ja opastaa elämääsi kaikissa käänteissä.

Näet alla majoitusvaihtoehdot ja hinnaston. 

Jaettu huone (2hlöä)

Sopii yksinmatkaaville tai kahdelle kaverille.

Parisängyllinen yksityishuone

Sopii yksinmatkaavalle tai pariskunnalle.

Yksityisalkovi

Sopii yksinmatkaavalle.

Näkymät Tenojoelle ja Norjaan

Upeat jokimaisemat ovat nähtävillä mökiltä ja joogatilastamme.

Sauna

Sauna lämpenee joka ilta!

Tunturivaellukset

Lähistöllä on monia helppoja vaelluksia, joille lähdemme kaikkien halukkaiden kanssa. Eväät pakataan mukaan ja nautitaan tunturissa, tietenkin. 

Auli, Utsjoki 2022

Kaikki odotukseni täyttyivät ja oikeastaan ylittyivät, sillä en ollut lainkaan osannut aavistaa, kuinka hienon ohjeisohjelman saimme eväsretki-henkisin vaelluksin ja jopa Jäämeren rantaan suuntautuvat autoretken merkeissä.

Tuntui, että yhdessä kävelemisestä Utsjoen upeissa maisemissa muotoutui osa harjoitusta, läsnäolemista ihmisten, ympäristön ja itsen kanssa. Kaikki meni jouhevasti, päivien aikataulu oli olemassa, mutta se paremminkin kehysti olemistamme kuin pakotti sitä tiukkaan, kellontarkkaan muotoon. En muista juurikaan kelloa vilkuilleeni koko retriitin aikana. Saimme nauttia Mikaelan ja Katariinan paikallistuntemuksesta, mistä olen kiitollinen – se teki lomaviikostani ikimuistoisen.

Jo mökki upeine maisemineen toi minut olennaisen äärelle, ja Mikaela osasi taitavasti paitsi ohjata jooga- ja meditaatioharjoituksia, myös tuoda meidät osallistujat toistemme yhteyteen.

Viikon aikataulu

Saapuminen perjantaina puolen päivän jälkeen ja poistuminen tiistaina puolen päivän aikaan.

(suuntaa antava ja paikoitellen joustava aikataulu)

Perjantai 20.9.

 • saapuminen ja tervetuliaskahvit
 • jooga ja aloituspiiri
 • Illallinen
 • Sauna

Lauantai, sunnuntai, maanantai: 

 • 7.00 alkaen kevyt aamiainen
 • 8-9.45 jooga ja meditaatio
 • 10 brunssi
 • Vapaa-aikaa / retkiä
 • 17-18.30 yin/restoratiivinen jooga
 • 19.00 illallinen
 • sauna, rupattelua, nukkumaan

Tiistai 24.9.

 • Kevyt aamiainen
 • Jooga ja loppupiiri
 • Brunssi
 • Kotiin

Oppaanasi Mikaela Soldan

Mikaela Soldan on joogaopettaja, henkinen valmentaja ja Human Design -asiantuntija.

Mikaela on opiskellut ISHTA-joogaopettajaksi New Yorkissa ja alkoi opettaa joogaa Helsingissä jo vuonna 2013. Vuoden 2016 alussa Mikaela muutti New Yorkiin kouluttautumaan lisää ISHTA-joogastudiolla ja suuren maailman elämänkoulussa. Seitsemän USA:n vuoden jälkeen Mikaela on viettänyt aikaa Costa Ricassa ja tietenkin Suomessa. Lappi ja Saamenmaa ovat tehneet Mikaelaan syvän vaikutuksen ja luonnonlapsena hän rakastaa yhdistää joogan ja upeat luonnonkohteet retriiteiksi, joilla lepäävät ja inspiroituvat keho, mieli ja sielu. Mikaela tunnetaan syvällisestä, intuitiivisesta ja valmentavasta jooganopetuksestaan ja hänen retriiteillään korostuvat yhdessäolo, keskustelut ja nauru.

Mikaela on opettanut joogaa, kouluttanut joogaopettajia ja opettanut kansainvälisiä ja kotimaisia joogaretriittejä. Hän on kouluttautunut henkiseksi valmentajaksi (Life Purpose Institute 2020) ja Human Design -asiantuntijaksi. Mikaela palvelee asiakkaitaan sekä suomeksi että englanniksi ja pääset tutustumaan verkkokursseihin täällä ja tuleviin tapahtumiin täällä.

Lisää Mikaelasta

"Mikaelan retriitti Utsjoella antoi paljon enemmän kuin osasin odottaa. Yksi retriitti oli kuin useampi matka yhdessä. Matka itseen, matka kehoon, matka Lapin luontoon ja elämyksiin, makumatka ja matka uuteen yhteisöön. Retriitin jälkeen olen ollut rentoutuneempi ja olen mielessäni palannut Ustjoen maisemiin ja joogahetkiin monesti, kun kaipaan mielenrauhaa."

Laura, Utsjoki 2022 & 2023

 

"Sopivasti ohjelmaa ja vaikka se oli periaatteessa aikataulutettua, niin itse ei tarvinnut katsoa kelloa ja vahtia aikatauluissa pysymistä, mikä oli ihanaa, kun arjessa työt kulkee kellon mukaan."

Jooga

Mikaela opettaa retriitillä vinyasa-, yin- ja restoratiivista joogaa, valmentavalla ja energiatyöskentelyn otteella. Käytämme hengityksen lisäksi harjoituksessa apuna kriya-tekniikoita (pääasiassa ohjattuja visualisointeja) ja pysähdymme hetkeksi hiljaisuuteen meditaation avulla. Variaatioita on sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin ja monet retriitin osallistujat ovat kokeneet saaneensa harjoitukseensa uutta syvyyttä, tarkennusta, korjausta tai inspiraatiota. Aamuisin harjoittelemme dynaamisemmin ja iltapäivällä hermoston rauhoittaminen on pääfokuksena.

Mikaela on opiskellut ISHTA-joogaa Yhdysvaltojen arvostetuimpiin joogaopettajiin lukeutuvan Alan Fingerin johdolla. ISHTA on lyhenne, ja tarkoittaa Hathan, tantran ja ayurvedan yhdistelmätiedettä (Integrated Science of Hatha, Tantra and Ayurveda). ISHTA-joogan päämääränä on yksilöidä harjoitus jokaiselle niin, että kukin voisi löytää hiljaisuuden ja meditatiivisen tilan, jossa tulla yhteyteen universaalin viisauden kanssa. Tämän viisauden ja inspiraation tuomme osaksi arkielämäämme – nämä tekniikat on suunnattu ihan tavallisille ihmisille, jotka haluavat löytää korkeamman yhteyden rikastuttamaan elämäänsä.

Hinnasto 

 

 • Jaetut huoneet 927€   NYT: 827€
 • Yksityisalkovi 1038€ NYT 938€  LOPPUUNVARATTU
 • Parisängyllinen yksityishuone 1149€ NYT 1049€
 • Tuo oma teltta 816€  NYT 716€

Retriitillä on vain seitsemän paikkaa, eli tämä on todella pieni, intiimi ja läsnäoleva retriitti, jolla saat paljon henkilökohtausta ohjausta myös.

Säästä 100€ kun varaat 30.6.2023 mennessä. Kaikki hinnat ovat per hlö. 

Hintaan sisältyy:

 • 4-yön majoittuminen huvilalla
 • 8 joogaharjoitusta Mikaelan kanssa
 • Täyden Kuun rituaali
 • 5 x kevyt aamiainen, runsas brunssi, iltapäiväkahvit ja välipalaa tunturissa ja 4 x illallinen
 • rajoittamaton kahvi ja tee
 • sauna, wifi, huvilan tilojen käyttö

Hintaan ei sisälly:

 • matkat Utsjoelle ja takaisin
 • yhden illan illallinen (menemme omakustanteisesti ravintolaan)
 • mahdolliset maksulliset retket tai museokäynnit

"Before attending Mikaela’s retreat in Ohcejohka for the first time, I was quite nervous about spending several days at the guidance of a yoga teacher I had never practiced with. All concerns were unnecessary. Mikaela has an exceptional gift of attuning with each individual emotionally, spiritually and physically. In each area, she opens you doors and gives you directions but never pushes you to take any specific path (or any) of them if it’s not right for you at that moment. Learning with Mikaela is a genuinely reciprocal process where you feel respected and supported. And she makes heavenly cinnamon rolls!"

Sara, Utsjoki 2022 & 2021

"Ennen retriittiä tunsin oloni väsyneeksi ja uupuneeksi. Kokemukseni retriitin aikana oli erittäin rentoutunut ja hoivaava, kuitenkin samalla haastaen meitä poistumaan mukavuusalueeltamme. Jooga ja meditaatio olivat erinomaisia ja sopivat monipuolisesti erilaisille osallistujille. Yhteishenki osallistujien kesken oli todella lämminhenkinen ja toisia tukeva. Retriitin jälkeen tunnen olevani keskittyneempi ja rauhallisempi. Rentoutunut. Ystäväni ovat sanoneet minulle, että vaikutan iloisemmalta ja säteilen eri tavalla retriitin jälkeen."

Katharina, Costa Rica 2023

Ilmoittaudu sähköpostitse: [email protected]

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Voit lähettää minulle sähköpostia:

[email protected]

Lisätietoja? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin olen sinuun yhteydessä.