Sinun tilaisuutesi pysähtyä, löytää rauha ja kasvattaa kapasiteettiasi nauttia. 

Kirsi

Odotukset täyttyivät ja ylittyivätkin, retriitti oli varsinainen hermoloma! Aiemmin olen osallistunut retriiteille, jotka ovat vakavia ja täynnä sääntöjä. Tämä runsauden retriitti oli kuin balsamia niille haavoille! Sain hymyillä, nauraa ja jutella samanaikaisesti kuitenkin sain tilaa olla hiljaa omassa itsessä.

Mikaelalla on kyky sanoittaa haastaviakin asioita, hän antaa myös tilaa kaikille ryhmäläisille. Harjoitukset olivat kehoa ja mieltä rauhoittavia. Retriitin jälkeen pystyin nauttimaan lomastani levollisin mielin ja hyvä fiilis ei kadonnut mihinkään. Näen taas kauneutta pienissä asioissa ja sain lempeää puhtia ottaa elämääni juuri siihen sopivia kehon ja mielen hyvinvointia ylläpitäviä rutiineja. Retriitti sopii mielestäni kaunista lepohetkeä kaipaaville, niin ensikertalaisille kuin vanhoille retriittikonkareillekin! Mikaela on osaava joogaopettaja, joka ei aseta itseään jalustalle vaan kannattelee tilaa, jossa kaikilla on turvallista olla.

Tervetuloa

viettämään viikonloppua korkeavärähteisessä miljöössä, hyvässä seurassa!

Kukoistuksen jooga- ja healing-retriitti

Rosavillan kukkatila, Kouvola (Valkealan puoli)

5.-7.7.2024

Tervetuloa nauttimaan kauneudesta, rauhasta ja olemisen keveydestä. 

Rosavillan kukkatila on luotu rauhan tyyssijaksi, jossa sielua ruokkii kauniit huoneet, ympäröivä kasvillisuus ja järvimaisema. Saamme tilan omaan käyttöömme viikonlopun ajaksi ja paikallinen kokki valmistaa meille ravitsevat kasvis- ja lähiruuat.

Retriitillä keskitymme erityisesti sisäisen turvantunteen luomiseen liike-, hengitys- ja mielikuvaharjoitusten avulla, joka on edellytys nautinnon ja ilon vapauttamiseksi. 

Rosavillassa on huikeat kolme joogaan ja ryhmätyöskentelyyn soveltuvaa tilaa ja otamme niistä kaiken irti. Retriitillä tehtävät keholliset harjoitukset on lempeitä, mutta voimallisia ja ne on erityisesti suunniteltu hermoston rauhoittamiseen, turvan tunteen luomiseen ja siihen, että kehomieli voisi pysähtyä ja vain olla ja nauttia. Opit viikonlopun aikana miten luoda lisää kapasiteettia nautinnolle ja ilolle elämässä ja teet sitä työtä jo tämän viikonlopun aikana!

Näet alla majoitusvaihtoehdot ja hinnaston. Kysymykset ja ilmoittautumiset [email protected]

Aitat

Aitoissa on yhden hengen huoneita (yhden hengen sänky) sekä kahdelle hengelle soveltuvia huoneita (parisängyllä tai kahdella erillisellä sängyllä). Aitat jakavat joko ladon sisä-wc:t (noin 100m etäisyys) tai siistin ja hajuttoman ulko-wc:n lähempänä. Neljä aittaa saatavilla. 

Kahdelle: 475€ (525€) / hlö

Yhdelle 550€ (600€) / hlö

Ladon huoneet

Isossa remontoidussa ladossa on yhden ja kahden hengen huoneita (parisänky tai kaksi erillistä sänkyä). Ne jakavat sisä-wc:n joka on samassa rakennuksessa. Viisi huonetta saatavilla ladossa.

Kahdelle 500€ (550€) / hlö

Yhdelle 600€ (650€) / hlö

Joogatilat

Rosavillassa on yksi aivan ihastuttava ulkojoogatila mäntyjen keskellä, jossa tuntuu aivan siltä, kun joogaisi metsässä, juurevassa männyn tuoksussa, puiden luoman turvallisen tilan keskellä. Valo siivilöityy puiden lävitse ja järvimaisema näkyy edessä.  Kaksi kaunista ja tunnelmallista sisätilaa kannattelevat meitä, jos sää ei salli ulkona olemista.

Kapasiteettia nauttia -workshop

Kuinka hyvää uskallat antaa elämäsi olla, ennen kuin pelkäät, että jotain pahaa kuitenkin tapahtuu jos liikaa päästät irti murehtimisesta? Nämä uskomukset saavat meidät tuntemaan turvaa ("jos murehdin, olen ainakin varautunut"), pitävät meidät tutussa vanhassa tilassa (keho on addiktoitunut siihen kemikaali-cocktailiin, jonka stressihormonit muodostavat), mutta samalla estävät meitä nauttimasta, iloitsemasta ja rentoutumasta juuri tässä. 

Kukkaseppele-workshop

Käsillä tekeminen ja kauneus ovat stressiä alentavaa, feminiini-energiaa hoivaavaa ja rentouttavaa. Ennen lähtöä teemme kukkaseppeleet Rosavillan henkilökunnan johdatuksella, jonka saat ihanaksi kotiinviemisiksi. 

Kauneus

Nautimme kauniista suomalaisesta järvimaisemasta, herkullisesta paikallisen yksityiskokin valmistamasta ruuasta, jokailtaisesta saunasta ja tunnelmallisista yksityiskohdista. Nämä ovat omiaan tukemaan nautintoasi ja hyvinvointiasi. 

Viikonlopun aikataulu

Saapuminen perjantaina klo 15 jälkeen ja  poistuminen sunnuntaina klo 15.

 

Perjantai 5.7. 

- 15 Saapuminen, tervetuliais-kukkajalkakylpy, alkumaljat ja snack

- 16.30-18 kehollinen harjoitus + intention asettaminen

- Illallinen

- Sauna

Lauantai 6.7. 

- 7.30 Kevyt aamiainen

- 8.30 Yin-jooga ja meditaatio

- 10.30 brunssi

- Vapaa-aikaa

- 13-15 workshop

- Kahvi ja tee

- 16.30-18 restoratiivinen jooga, hengitysharjoitus ja jooga nidra

- Illallinen

- Sauna

Sunnuntai 7.7. 

- 7.30 Kevyt aamiainen 

- 8.30-10 Yin-jooga, meditaatio

- 10.30 Brunssi

- 12-14 Kukkaseppeleen teko

- Kuvaushetki kukkaseppeleiden kanssa

- Kotiin klo 15

Ilmoittaudu tai kysy retriitistä lähettämällä sähköpostia: [email protected]

Lilja

Retriitti oli kokemuksena aivan ihana. Antoisinta minulle olivat pitkät, ajatuksella rakennetut ja lempeydellä ohjatut harjoitukset, joissa pääsi syvälle omaan kehoon ja mieleen. Ympäristö ja tilat tukivat kokemusta täysin ja helpottivat sekä arjesta että vanhoista asioista irti päästämistä. 

Rosavilla sopi täydellisesti retriitin paikaksi, monenlaiset tilat palvelivat tarkoitustaan hyvin ja ruoka oli maistuvaa. Kukkaseppele -workshop oli ihana lopetus viikonlopulle.  Suosittelen retriittiä kaikille, joita kiinnostaa läsnäoleva rauhoittuminen, kehollisen yhteyden vahvistaminen sekä samanhenkisten ihmisten tapaaminen. Ohjelmassa oli monenlaisia harjoituksia, jotka olivat hyvin harkittuja ja jokainen harjoitus tarjosi omanlaisen mahdollisuuden syventyä itsensä äärelle.

Oppaanasi Mikaela Soldan

Mikaela Soldan on joogaopettaja, henkinen valmentaja ja Human Design -asiantuntija.

Mikaela on opiskellut ISHTA-joogaopettajaksi New Yorkissa ja alkoi opettaa joogaa Helsingissä vuonna 2013. Vuoden 2016 alussa Mikaela muutti pysyvästi New Yorkiin kouluttautumaan lisää ISHTA-joogastudiolla ja suuren maailman elämänkoulussa. Seitsemän USA:n vuoden jälkeen Mikaela on jakanut aikansa Costa Rican, Yhdysvaltojen ja Suomen välillä.

Mikaela tunnetaan syvällisestä, intuitiivisesta ja valmentavasta jooganopetuksestaan ja hänen retriiteillään korostuvat yhdessäolo, keskustelut ja nauru. Mikaela on opettanut joogaa, kouluttanut joogaopettajia ja opettanut kansainvälisiä ja kotimaisia joogaretriittejä. Hän on kouluttautunut henkiseksi valmentajaksi (Life Purpose Institute 2020) ja Human Design -asiantuntijaksi. Mikaela palvelee asiakkaitaan sekä suomeksi että englanniksi ja pääset tutustumaan verkkokursseihin täällä ja tuleviin tapahtumiin täällä.

Lisää Mikaelasta

Retriitin ohjelma

Onko sinulla haasteita rentoutua ja oikeasti pysähtyä nauttimaan elämästä?

Et ole ainoa, jonka mieltä tai alitajuntaa kuormittavat huolet ja murheet. Ja vaikka tosiasiallista syytä ei olisi, olet saattanut jäädä murehtimaan ikään kuin varmuuden vuoksi, tai ehkä kehossa ja hermostossa on jatkuva tai usein pintaan nouseva turvattomuuden, ahdistuksen ja rauhattomuuden tunne. On mahdollista muuntaa nämä tuntemukset harjoittelun avulla.

Siispä lähdemme tämän viikonlopun aikana työstämään kehon tasolla turvan ja rentouden tunnetta, jotta nauttimisesta, ilosta ja luottamuksesta tulisi sinulle yhä tutumpi olemisen tila. Harjoitukset, lempeä ryhmä, ympäröivä kauneus ja kiireetön viikonloppu tukevat sinua omaan autenttiseen itseen palaamisen kanssa. 

Mikaela opettaa retriitillä pääasiassa yin- ja restoratiivista joogaa, muita kehollisia harjoitteita sekä hengitys- ja meditaatioharjoituksia, jotka ovat omiaan hermoston rauhoittamisen ja syvän rentouden tilan löytämiseen.  Aiempi kokemus harjoituksista ei ole välttämätön, mutta retriitin syvällinen työskentely edellyttää halukkuutta tutkiskella omaa itseä ja kykyä kannatella itseä mahdollisten pintaan pulpahtavien haastavien tunteiden kanssa vaikka sinua ei kuitenkaan jätetä yksin ellet sitä pyydä (tunteiden pintaan nouseminen on hyvä asia, kun näin ne vapautuvat kehosta ja sen kudoksista!). Tämä retriitti on ensisijaisesti sisäisen työskentelyn matka, eikä tekninen, suorittava tai edistystä mittaava kokonaisuus.

Lauantaina tarjolla on myös workshop-osuus, jossa puhumme tämän nautinnon kapasiteetin lisäämisen tärkeydestä ja teemme mahdollisia kirjoitus-, pari- tai ryhmätyöharjoituksia (jakamista ja kuuntelemista). 

Joten, eiköhän kutsuta esiin se iloinen, leikkisä, nautiskeleva ja kiitollinen versio sinusta, joka todella olet? 

Anniina

Kokemuksena retriitti oli voimaannuttava. Lähtiessä oli rauhallinen ja hyvä fiilis ja monenlaisia positiivisia ajatuksia päässä elämästä yleensä. Joogaamiseen sain uutta innostusta ja halua jatkaa joogaamista säännöllisesti elämääni kuuluvana. Retriitin jäljiltä ajatukseni ovat positiivisia vaikka sattuisi jotain vastoinkäymisiäkin. Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten ajatukseni ovat muuttuneet retriitin ansiosta ja aionkin katsoa uutta retriittiä, jotta en palaisi takaisin vanhoihin ajatusmalleihin. Suosittelisin tätä ihmiselle, joka on ennakkoluuloton ja jolla on halua löytää elämäänsä uutta suuntaa, uusia positiivia ajatusmalleja, ystäviäkin. Erittäin hyvä retriitti on myös ihmiselle, joka ei ole aikaisemmin joogannut, sillä tältä viikonlopulta sai hyvän käsityksen joogasta ja sen erilaisista suuntautumistavoista.

 

Hinnasto 

Kaikissa huoneissa on valmiina lakanat ja pyyhkeet. Huoneiden yhteydessä on jaetut ulko- tai sisä-wc:t. Saunarakennukselta löytyy suihkut. Osassa huoneista ei ole sähköä, mutta niissä on valo ja lämmitys. Puhelimen voi jättää lataukseen tupaan (tai ehkä annat puhelimen olla kiinni koko viikonlopun!).

 • Aitan huone yhden hengen sängyllä 550€ early bird / 600€ normaali hinta YKSI JÄLJELLÄ!
 • Aitan huone kahdelle 475€ per hlö early bird / 525€ per hlö normaali hinta YKSI JÄLJELLÄ!
 • Ladon parisängyllinen huone yhdelle 600€ early bird / 650 € normaali hinta LOPPU
 • Ladon huone kahdelle 500€ per hlö early bird / 550€ per hlö normaali hinta LOPPU

BONUS! Jos varaat ennen 31.12.2023 saat lisäksi Meditaatiokurssi-paketin! (Arvo 155€)

Early bird -hinnat on voimassa 29.2.2024 saakka.  

Hintaan sisältyy:

 • Kahden yön majoittuminen Rosavillassa
 • Neljä pitkää kehollista harjoitusta Mikaelan kanssa
 • Kaksituntinen workshop Mikaelan kanssa
 • 2 x Kevyt aamiainen, 2 x brunssi, 2 x illallinen
 • Kukkajalkakylpy
 • Kukkaseppele-workshop
 • 2 x Saunailta
 • Kahvi, tee, snacksit saatavilla koko ajan
 • Tervetuliaislahja 
 • Integrointipuhelu retriitin jälkeen

Hintaan ei sisälly:

 • kuljetus Rosavillaan (kysy kimppakyydeistä)

Retriitti toteutuu kun minimimäärä osallistujia on vahvistunut. Minimimäärä on täynnä, eli retriitti toteutuu vuodelle 2024. Retriitille on lyhyt kyselylomake, jonka perusteella varmistetaan, että retriitti on juuri oikea sinulle ja palvelee tarpeitasi ja toiveitasi. Varaa paikka lähettämällä sähköpostia [email protected].

Varaus on sitova. 200€-varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos olet estynyt saapumaan, ilmoitathan siitä heti. Voit myydä paikkasi eteenpäin tai siirtää ilmoittautumisesi toiselle Mikaelan järjestämälle retriitille.

Mikaela Soldan Yoga + Coaching toimii Yhdysvalloissa ja järjestää retriittejä ympäri maailman. Retriitin ehdot ja säännöt lähetetään sinulle ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapoina on kaikki pankki- ja luottokortit sekä tilisiirrot suomalaiselle pankkitilille.

Ilmoittaudu + mahdolliset kysymykset sähköpostitse: [email protected] 

Jenna

Ennen retriittiä olin stressaantunut, väsynyt, loin itselle kiirettä ja osa ihmissuhteista aiheutti lisää stressiä. Retriittikokemus oli miellyttävä, avartava ja rauhoittava. Retriitin jälkeen olen kirjoittanut päivittäin omia ajatuksia ja tunteita ylös ja tehnyt hengitysharjoituksia. Olen huomannut, että retriitin jälkeen istuminen suoralla selällä on helpompaa ja kiinnitän siihen aiempaa enemmän huomiota. Lisäksi huomasin, että katson ympäröivää luontoa aivan eri silmin kuin ennen retriittiä ja arvostus sitä kohtaa on suurempi. Suosittelen retriitille osallistumista. Opettajana olet helposti lähestyttävä, ystävällinen, avoin! Sinulla on miellyttävä ääni, jota on mukava kuunnella.

 

Tervetuloa rauhoittumaan, nauttimaan ja kukoistamaan!

Ilolla, Mikaela

(Retriittikyselyt ja ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected])