Koe ruskan väriloisto Utsjoella

Se on täällä! Ruskaretriitti 11.-15.9.2023 (Vuoden 2024 Ruskaretriitin löydät täältä.)

 

Tervetuloa Utsjoelle, Tenojoen varrelle viettämään upea viikko tunturissa ruskan värejä ihaillen. Päivät alkavat joogalla ja maittavalla aamiaisella, jonka jälkeen lähdemme tunturiin nauttimaan maisemista ja iltapäiväkahveista. Päätämme päivän lempeällä joogalla, illallisella ja tietenkin saunalla. 

Viikon täydeltä...

hiljaisuutta,

yhteyttä,

väriloistoa,

transformaatiota.

Ruskaretriitti

11.-15.9.2023

Syyskuu on siirtymän aikaa – siirrymme vuodenajasta toiseen ja usein myös energeettisesti tuntuu kuin uusi vaihe olisi alkamassa; kenties palaamme lomalta töihin, kouluun ja arkeen. Voi olla, että tunnemme uuttaa innostusta aloittaa projekteja, jättää vanhaa taakse ja mahdollisesti korjaamme satoa vuoden aikana tehdyn työn tuloksena. Tämä retriitti on teemaltaan suunniteltu syksyyn ja murrosvaiheeseen. Retriitti tukee sinua prosessissa, jossa jätä vanhaa taakse ja astut eteenpäin uuteen, laajentuvaan ja runsaanpaan tulevaisuuteen.

Retriitti ajoittuu Uuden Kuun aikaan, joka on oivallinen aika asettaa intentioita uudelle syklille. Kokoonnumme retriitin lopulla uuden kuun seremoniaan ja lähdet kotiin levänneenä, inspiroituneena ja uusien mahdollisuuksien innostamana.

Näet alla majoitusvaihtoehdot ja hinnaston. 

Jaettu huone (2hlöä)

Sopii yksinmatkaaville tai kahdelle kaverille.

Parisängyllinen yksityishuone

Sopii yksinmatkaavalle tai pariskunnalle.

Yksityisalkovi

Sopii yksinmatkaavalle.

Näkymät Tenojoelle ja Norjaan

Upeat jokimaisemat ovat nähtävillä mökiltä ja joogatilastamme.

Sauna

Sauna lämpenee joka ilta!

Tunturivaellus

Lähistöllä on monia helppoja vaelluksia, joille lähdemme kaikkien halukkaiden kanssa. Eväät pakataan mukaan ja nautitaan tunturissa, tietenkin. 

Auli, Utsjoki 2022

Kaikki odotukseni täyttyivät ja oikeastaan ylittyivät, sillä en ollut lainkaan osannut aavistaa, kuinka hienon ohjeisohjelman saimme eväsretki-henkisin vaelluksin ja jopa Jäämeren rantaan suuntautuvat autoretken merkeissä. Tuntui, että yhdessä kävelemisestä Utsjoen upeissa maisemissa muotoutui osa harjoitusta, läsnäolemista ihmisten, ympäristön ja itsen kanssa. Kaikki meni jouhevasti, päivien aikataulu oli olemassa, mutta se paremminkin kehysti olemistamme kuin pakotti sitä tiukkaan, kellontarkkaan muotoon. En muista juurikaan kelloa vilkuilleeni koko retriitin aikana. Saimme nauttia Mikaelan ja Katariinan paikallistuntemuksesta, mistä olen kiitollinen – se teki lomaviikostani ikimuistoisen.

Jo mökki upeine maisemineen toi minut olennaisen äärelle, ja Mikaela osasi taitavasti paitsi ohjata jooga- ja meditaatioharjoituksia, myös tuoda meidät osallistujat toistemme yhteyteen.

Viikon aikataulu

Saapuminen maanantaina puolen päivän jälkeen ja poistuminen perjantaina puolen päivän aikaan.

(suuntaa antava ja paikoitellen joustava aikataulu)

7.00 alkaen kevyt aamiainen

8-9.45 jooga ja meditaatio

10 brunssi

Vapaa-aikaa, retkiä

17-18.30 yin/restoratiivinen jooga

19.00 illallinen

sauna, rupattelua, nukkumaan

Oppaanasi Mikaela Soldan

Mikaela Soldan on joogaopettaja, henkinen valmentaja ja Human Design -asiantuntija.

Mikaela on opiskellut ISHTA-joogaopettajaksi New Yorkissa ja alkoi opettaa joogaa Helsingissä jo vuonna 2013. Vuoden 2016 alussa Mikaela muutti New Yorkiin kouluttautumaan lisää ISHTA-joogastudiolla ja suuren maailman elämänkoulussa. Seitsemän USA:n vuoden jälkeen Mikaela on viettänyt aikaa Costa Ricassa ja tietenkin Suomessa. Lappi ja Saamenmaa ovat tehneet Mikaelaan syvän vaikutuksen ja luonnonlapsena hän rakastaa yhdistää joogan ja upeat luonnonkohteet retriiteiksi, joilla lepäävät ja inspiroituvat keho, mieli ja sielu. Mikaela tunnetaan syvällisestä, intuitiivisesta ja valmentavasta jooganopetuksestaan ja hänen retriiteillään korostuvat yhdessäolo, keskustelut ja nauru.

Mikaela on opettanut joogaa, kouluttanut joogaopettajia ja opettanut kansainvälisiä ja kotimaisia joogaretriittejä. Hän on kouluttautunut henkiseksi valmentajaksi (Life Purpose Institute 2020) ja Human Design -asiantuntijaksi. Mikaela palvelee asiakkaitaan sekä suomeksi että englanniksi ja pääset tutustumaan verkkokursseihin täällä ja tuleviin tapahtumiin täällä.

Lisää Mikaelasta

Jaana, Utsjoki 2022

I have experienced Mikaela's yoga classes on zoom, in person, and most recently at a special retreat in Finnish Lapland. Having taken up yoga way too late in my life, some poses are difficult for me, but Mikaela is able to instruct and modify according to individual needs. I don't know much about the distinctions between the different forms of yoga, but the physical instruction is combined with an attention to mind and spirit, which she does seamlessly, resulting in a clearing of the mind and a sense of peace. She speaks a lot, but always calmly and non-judgementally, inspiring us to reach deeper into ourselves while respecting each person's beliefs. I look forward to continuing this practice under her guidance, but I also hope she can be a teacher and trainer for other yoga teachers.

Jooga

Mikaela opettaa retriitillä vinyasa-, yin- ja restoratiivista joogaa, valmentavalla ja energiatyöskentelyn otteella. Käytämme hengityksen lisäksi harjoituksessa apuna kriya-tekniikoita (pääasiassa ohjattuja visualisointeja) ja pysähdymme hetkeksi hiljaisuuteen meditaation avulla. Variaatioita on sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin ja monet retriitin osallistujat ovat kokeneet saaneensa harjoitukseensa uutta syvyyttä, tarkennusta, korjausta tai inspiraatiota. Aamuisin harjoittelemme dynaamisemmin ja iltapäivällä hermoston rauhoittaminen on pääfokuksena.

Mikaela on opiskellut ISHTA-joogaa Yhdysvaltojen arvostetuimpiin joogaopettajiin lukeutuvan Alan Fingerin johdolla. ISHTA on lyhenne, ja tarkoittaa Hathan, tantran ja ayurvedan yhdistelmätiedettä (Integrated Science of Hatha, Tantra and Ayurveda). ISHTA-joogan päämääränä on yksilöidä harjoitus jokaiselle niin, että kukin voisi löytää hiljaisuuden ja meditatiivisen tilan, jossa tulla yhteyteen universaalin viisauden kanssa. Tämän viisauden ja inspiraation tuomme osaksi arkielämäämme – nämä tekniikat on suunnattu ihan tavallisille ihmisille, jotka haluavat löytää korkeamman yhteyden rikastuttamaan elämäänsä.

Hinnasto 

 

 • Jaetut huoneet 927€ 
 • Yksityisalkovi 1038€
 • Parisängyllinen yksityishuone 1149€
 • Tuo oma teltta 816€ 

Säästä 100€ kun varaat 1.5.2023 mennessä. Kaikki hinnat ovat per hlö. 

Hintaan sisältyy:

 • 4-yön majoittuminen huvilalla
 • 8 joogaharjoitusta Mikaelan kanssa
 • Uuden Kuun seremonia
 • 5 x kevyt aamiainen, runsas brunssi, iltapäiväkahvit ja välipalaa tunturissa ja 4 x illallinen
 • rajoittamaton kahvi ja tee
 • sauna, wifi, huvilan tilojen käyttö

Hintaan ei sisälly:

 • matkat Utsjoelle ja takaisin
 • yhden illan illallinen (menemme omakustanteisesti ravintolaan)
 • mahdolliset maksulliset retket tai museokäynnit

Sara, Utsjoki 2022 & 2021

Before attending Mikaela’s retreat in Ohcejohka for the first time, I was quite nervous about spending several days at the guidance of a yoga teacher I had never practiced with. All concerns were unnecessary. Mikaela has an exceptional gift of attuning with each individual emotionally, spiritually and physically. In each area, she opens you doors and gives you directions but never pushes you to take any specific path (or any) of them if it’s not right for you at that moment. Learning with Mikaela is a genuinely reciprocal process where you feel respected and supported. And she makes heavenly cinnamon rolls!

Maria, Nuuksion päiväretriitti 2022

"Mikaela has been my source of inspiration for years. Her energy is uplifting and rooting at the same time; I feel that I get exactly what I need in her retreat or yoga class or mentoring session. I might not even be able to say what I need but she heals and guides me forward on my path every time we meet. The day retreat in Finland during August 2022 gave me a moment to pause, a moment to breathe and come back to my body. She held the space with her joy of life and I was purely me again. I trust and treasure my connection with her and am grateful to have her in my life." 

Ilmoittaudu sähköpostitse: [email protected]

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Voit lähettää minulle sähköpostia:

[email protected]

Lisätietoja? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin olen sinuun yhteydessä.