Oletko joogaopettaja tai muu tilankannattelija, joka kaipaa piristystä, inspiraatiota ja syvennystä opettamiseesi tai ryhmien kannatteluun?

 
Haluatko luoda uusia aluevaltauksia ja tulonlähteitä, kuten onlinekurssit ja tallenteiden myynti? Haluatko inspiraatiota, traumatietoisuutta ja syvempää ammattitaitoa opettaessasi ryhmiä ja yksityisoppilaita?
 
Tiedän, että välillä opettaminen puuduttaa ja inspiraatio on hukassa. Tiedän myös, että toimeentulon laittaminen vain yhden työskentelytavan, kuten ryhmäjoogatuntien opettamisen varaan on epävarmaa, koska vaihdamme aikaamme rahaan ja olemme riippuvaisia studioiden olemassaolosta. Nämä kun voivat muuttua koska tahansa, kuten olemme viime vuosina todistaneet.
 
Joogaopettajia on myös planeetalla varmasti enemmän kuin koskaan ja saadaksesi runsaan ja antoisan uran ja toimeentulon tässä ammatissa, haluat olla alasi parhaita. Ja sen edellytys on jatkuva itsensä kehittäminen ja opiskelu, oman harjoituksen tekeminen ja inspiraatiolle avautuminen.
 
Olen suunnitellut näitä silmällä pitäen joogaopettajalle kolmen luennon kokonaisuuden nimeltä Upgrade. Käsittelemme opettamisen taitoa ja inspiroivien tuntien suunnittelua, traumasensitiivisyyttä ja online-joogan opettamista ja tallenteiden myyntiä. Tapaamme livenä zoomissa kolme kertaa ennen vuodenvaihdetta, aina maanantaisin klo 16.30-18.30, jotta sinulla on työkaluja ja osaamista heti vuoden alusta, kun uudet kurssit ja joogatunnit taas alkavat. Tarjoan arvokasta tietoa, jota olen oppinut ja soveltanut yhdeksän vuoden joogaopettajan urani aikana. 
 
Tämä on sinulle jos:
haluat olla ammattitaitoinen ja (trauma)sensitiivinen tilankannattelija, jonka kursseille ja tunneille ihmiset haluavat tulla kerta toisensa jälkeen
-luoda inspiroivia, turvallisia ja ylellisiä tiloja, joissa asiakkaasi saavat ajalleen ja rahalleen vastinetta
-erottua joogaopettajien/valmentajien  massasta osaavana, luotettavana ja hiljaista itsevarmuuden energiaa huokuvana ammattilaisena.