Mikaela Soldan Villa Hymyssä 

Mikaela Soldan Villa Hymyssä: Itsetuntemuksen jooga ja tutustuminen Human Designiin

Jooga to 11.8. klo 18-20

45€ early bird hinta pe 5.8. saakka / 55€ normaali hinta

Jooga ja Human design yhdessä 85€ early bird 5.8. saakka

Sitovat ilmoittautumiset alla olevista linkeistä. 

Mikaela johdattelee sinut lempeän joogan avulla itsesi äärelle, kuulostelemaan, tuntemaan, oivaltamaan ja olemaan. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet kohtaamaan oman inhimillisyytesi ja pyhyytesi samalla kertaa. Mikaela opettaa hänelle tyypillisellä rauhallisella, varmalla tyylillä ja yhdistelee opetukseen syvään itsetuntemukseen kannustavia ajatuksia ja joogan ikiaikaista viisautta. Kahden tunnin harjoitukseen sisältyy myös iltapala Villa Hymyssä.

 

Human Design perusteet: workshop Mikaela Soldanin kanssa

Keskiviikkona 31.8. klo 18-20

55€ early bird hinta pe 26.8. saakka / 65€ normaali hinta

Jooga ja Human design yhdessä 85€ early bird 5.8. saakka

Oletko valmis alkamaan elää itsesi näköistä elämää?

Human Design on järjestelmä, joka auttaa meitä ymmärtämään eroavaisuuksiamme, ominaisuuksiamme sekä miten energiamme operoi maailmassa. Se perustuu astrologiaan, vanhaan kiinalaiseen I’Ching-järjestelmään, hindulaiseen chakra-järjestelmään, kabbalaan ja hyödyntää kvanttifysiikkaa. Human Design syventää itsetuntemusta ja tuo monelle tunteen, että nyt on lupa olla juuri sellainen kuin on aina ollutkin.

Olemme kasvaneet järjestelmissä, jotka eivät vaali eroavaisuuksia ja siksi saattaneet ottaa rooleja, jotka eivät edes kuulu meille. Kulutamme valtavasti energiaa toimimalla tavoilla, jotka eivät ole linjassa sen kanssa, miten meidät on todella luotu toimimaan. Siksi oman energeettisen tyypin ymmärtäminen voi vapauttaa olemaan juuri sellainen kuin on aina tiennytkin olevansa ja toimimaan linjassa universaalien voimien kanssa!

Human Design selittää energiatyypin lisäksi mitkä ovat sinun yksilöllisiä lahjojasi ja kykyjäsi, miten voit elää tarkoitustasi ja kohdata vähiten energeettistä vastustusta. Kaikkien energia toimii eri tavoin ja jos toimimme omaa energiamme vastaan, saatamme uuvuttaa itsemme ja tuntea vihaa, turhautumista, katkeruutta tai pettymystä. Kun elämme linjassa energeettisen tyyppimme mukaisesti, tunnemme elämän tuen puolellamme, ymmärrämme tarpeitamme paremmin ja saavutamme asioita vaivattomammin. Voimme tuntea rauhaa, tyytyväisyyttä, menestystä ja yllätyksellisyyttä.

Oman tarkoituksen ja elämänstrategian löytämisen lisäksi Human Design auttaa myös ymmärtämään ihmisten eroavaisuuksia ja helpottaa muun muassa ihmissuhteissa, työelämässä ja vanhemmuudessa.

Human Design on ollut olemassa vuodesta 1987, mutta on kokenut räjähdysmäisen suosion viime vuosina. Oman "designin" tietäminen on super hyödyllistä kaikille itsetuntemuksesta kiinnostuneille!

Tässä workshopissa opit Human designing perusteet.

Katso ennakkoon oma energiatyyppisi: humandesignamerica.com.

Tarvitset sitä varten tarkan syntymäajan ja paikan.