Jooga nidra

Jun 16, 2022
 
 Jooga nidra on meditaatiotekniikka, joka tehdään selinmakuulla. Se on kuin meditatiivinen tarina, joka auttaa meitä vaipumaan hypnagogiseen tilaan, joka on tila valveilla olon ja nukahtamisen rajamailla. Yleensä vietämme tässä tilassa hyvin lyhyen aikaa juuri ennen syvään uneen vaipumista, mutta tila on erittäin parantava ja omiaan vanhojen tunnelatausten purkamiseen ja uusien tunneyhteyksien luomiseen. Se luo syvärentouden kehoon, antaa mielen hiljentyä ja tekee meistä avoimempia päästämään irti vanhasta ja avautumaan uudelle.
 
Jooga nidran avulla voimme siis hyvin lempeästi vaikuttaa alitajuntaan, saada syvää rentoutumista ja siirtyä stressi-hermoston tilasta parasympaattiseen hermostoon, eli kehon lepotilaan. Joogit sanovat, että 20 minuuttia jooga nidraa vastaa jopaa neljää tuntia syvää unta, niin tehokkaasti uudistavaa se on. 
 
Jooga nidraa sopii kaikille, ja erityisesti sinulle joka:
 • tunnet saavasi liian vähän tai huonolaatuista unta
 • kärsit nukahtamisvaikeuksista tai yöllisistä heräämisistä
 • olet levon ja stressin poiston tarpeessa
 • haluat purkaa vanhoja, negatiivisia tunnelatauksia
 • haluat luoda uusia, sinua tukevia tunneyhteyksiä
 • tarvitset hermostoa rauhoittavia aktiviteetteja
 • koet meditaation tai rauhoittumisen vaikeaksi, ja haluat siihen äänitteestä tukea
 • kaipaat itsehyväksyntää, rakkautta, turvassa olon tunnetta.
 
Olen nauhoittanut jokaisen näistä suurella rakkaudella ja ilolla sinua kohtaan. Vaimeana austamusiikkina on Solfeggio Frequencies, eli äänitaajuuksia, jotka lievittävät stressiä, ahdistusta ja negatiivisia ajatusmalleja. 
 
Saatavilla on tällä hetkellä kolme äänitettä (voit ostaa linkistä):
 • Olen turvassa (rauha, nukahtaminen, huolien poisto, sisäinen viisaus)
 • Rakas sisäinen lapsi (turva, itsen hyväksyminen ja rakastaminen, itsemyötätunto)
 • Pyhä äiti (universaali yhteys, turva ja rakastetuksi tuleminen, pyhä feminiini-energia) Tästä tuli ehdoton suosikkini, vaikka kaikki ovat omalla tavallaan ihania!

Kiinnostuitko?

Voit ostaa nämä verkkokaupastani yksittäin hintaan 13€, tai paketissa hintaan 90€, johon tulee yhteensä yhdeksän äänitettä, joista loput kuusi lisätään tämän vuoden aikana.Paketti sisältää myös lyhyen hengitysharjoituksen ja joogaharjoituksen, jotka voit tehdä valmistautuessasi jooga nidraan. Luontaisesti saat paketissa olevat äänitteet edullisemmin, kuin kertaostoksena. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.